Indra Logga ny vit xxx

Köpvillkor

Eftersom hundsmyckena är av ett högt värde så är vi noga med att dessa levereras på ett säkert sätt. Samtidigt vill vi hålla ert pris på en rimlig nivå. I dagsläget levererar vi mot:

• Faktura med förskottsbetalning (10 dagar) – Du gör din beställning och vi skickar dig en faktura via e-post. Använd det Plusgironummer som står längst ner på fakturan, glöm ej att uppge fakturanummer och kundnummer. Vid mottagen betalning skickar vi dig det du beställt. Frakt tillkommer på ordern. För varor som specialbeställs, utöver hängsmycke i silver, gäller endast förskottsbetalning. 


• Postförskott – Du betalar dina varor när Du hämtar dem på posten eller utlämningsstället. Postens avgifter, postförskottsavgift + porto tillkommer
Övrigt
• Alla priser är inklusive moms.
• Ångerrätt – Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från leveransens ankomst (smycken i guld tillverkas på beställning och återköp gäller därför ej för dessa). Du väljer om du vill ha pengarna tillbaka eller byta till annan vara. Varan får inte vara använd och vid retur måste den returneras i obruten originalförpackning. Returfrakt och porto står köparen för. Reklamation av en vara bör ske inom 30 dagar från leveransens ankomst.
• Leveranstid är normalt 1 - 2 veckor för silversmycken till halsband och 3 - 6 veckor för guld och övriga silversmycken.
• Vid betalningspåminnelse debiteras en avgift på 50 kr.
• Vi reserverar oss för eventuella tryckfel (priser och övrig text) och för att bilderna på respektive produkt inte exakt visar verkligt utseende.

PUL (Personuppgiftslagen)
Indra Hundsmycken är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, i övrigt ge dig god service samt även för marknadsföringsändamål. Vill du inte att vi ska använda dina uppgifter till att skicka erbjudanden så ber vi dig kontakta oss via e-post eller telefon så åtgärdar vi detta omgående.