Indra Logga ny vit xxx

Köpvillkor

Eftersom våra smycken är av ett högt värde så är vi noga med att dessa levereras på ett säkert sätt. Samtidigt vill vi hålla ert pris på en rimlig nivå. I dagsläget levererar vi mot:

Direktbetalning i Webbutiken
Görs med Bankkort, Mastercard, Visa, Payson eller Paypal.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad
från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Frakt tillkommer på ordern

Övrigt
Alla priser är inklusive moms.
Leveranstid är normalt 1 - 2 veckor för silversmycken till halsband och 3 - 6 veckor för guld och övriga ej lagerförda silversmycken.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel (priser och övrig text) och för att bilderna på respektive produkt inte exakt visar verkligt utseende.

Reklamation
Bör ske inom 30 dagar från leveransens ankomst. Vid godkänd reklamation återbetalas fraktkostnaden till köparen.

GDPR (Personuppgiftslagen)
Indra Hundsmycken är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss.
Med anledning av de nya reglerna om behandling av personuppgifter, GDPR, som gäller från den 25 maj 2018 vill vi göra dig uppmärksam på att Du finns i vårt kundregister med de uppgifter Du lämnat vid köp i vår webbutik Hundsmycken.se. 
Du som kund hos oss kan känna Dig helt trygg i ditt köp. De uppgifter Du lämnat till oss vid köptillfället används inte till något annat och vi delar inte med oss eller säljer uppgifter till någon annan. Vi behåller bara data för att kunna fullgöra våra åtaganden enligt köplagen och omsorg om att våra kunder ska få bästa möjliga service.
Du kan när som helst kontakta oss för eventuella ändringar eller borttag av uppgifter om Dig. Du har också rätt att begära ut alla uppgifter vi har lagrat om Dig.
Kontaktuppgifter finner Du i vår webshop Hundsmycken.se