Indra Hundsmycken

KÖPVILLKOR

Eftersom våra smycken är av ett högt värde så är vi noga med att dessa levereras på ett säkert sätt. Samtidigt vill vi hålla ert pris på en rimlig nivå. I dagsläget levererar vi mot:

Betalning i Webbutiken
Görs med Bankkort, Mastercard, Visa, Klarna eller Paypal.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Frakt tillkommer på ordern

Övrigt
Alla priser är inklusive moms.
Leveranstid är normalt 1 - 2 veckor för silversmycken till halsband och 3 - 6 veckor för guld och övriga ej lagerförda silversmycken.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel (priser och övrig text) och för att bilderna på respektive produkt inte exakt visar verkligt utseende.

Reklamation
Bör ske inom 30 dagar från leveransens ankomst. Vid godkänd reklamation återbetalas fraktkostnaden till köparen.

GDPR (Personuppgiftslagen)
Indra Hundsmycken är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss.
Med anledning av de nya reglerna om behandling av personuppgifter, GDPR, som gäller från den 25 maj 2018 vill vi göra dig uppmärksam på att Du finns i vårt kundregister med de uppgifter Du lämnat vid köp i vår webbutik Hundsmycken.se.
Du som kund hos oss kan känna Dig helt trygg i ditt köp. De uppgifter Du lämnat till oss vid köptillfället används inte till något annat och vi delar inte med oss eller säljer uppgifter till någon annan. Vi behåller bara data för att kunna fullgöra våra åtaganden enligt köplagen och omsorg om att våra kunder ska få bästa möjliga service.
Du kan när som helst kontakta oss för eventuella ändringar eller borttag av uppgifter om Dig. Du har också rätt att begära ut alla uppgifter vi har lagrat om Dig.
Kontaktuppgifter finner Du i vår webshop Hundsmycken.se